Ο Σύνδεσμος

Ο Σύνδεσμος του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο ιδρύθηκε το 1988 από ανθρώπους που είχαν ως στόχο να προστατέψουν το σωματείο, να διαδόσουν τις αξίες του και να σηκώσουν ψηλά τη σημαία του Ηγέτη Των Σπορ.

θρύλε κάνε Ντου το Ρέθυμνο παντού

Από το 1988 έως και σήμερα ο Σύνδεσμός μας δίνει βροντερό παρών σε όλα τα παιχνίδια (εντός/εκτός), στηρίζει όλα τα τμήματα του σώματειου, διοργανώνει τις εκδρομές των Κρητών στην Ευρώπη καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις και εράνους.

Περιμένουμε τα αδέρφια μας για Κρητική φιλοξενία και τους (αλλόθρησκους) για κυνήγι.

Ο Πρόεδρος Μάρκος Βουγιουκαλάκης.

ιστορικό

Ο Σύνδεσμος του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο ιδρύθηκε το 1988. Το πρώτο εκείνο δωμάτιο του πρώτου όροφου στην παραλία του Ρεθύμνου δέσποζε επιβλητικά σε όποιον έφτανε με το καράβι. Οι Κυριακές γεμίζαν φωνές και πανηγύργια την παραλία και την Αρκαδίου (τον εμπόρικότερο δρόμο της πόλης). Με τα χρόνια ήρθαν και οι επιτυχίες του Μπάσκετ που μας βρήκαν στην περιοχή της Μητρόπολης στην Παλιά Πόλη. Κανείς δεν θα ξεχάσει τις πορίες μετά από νίκες με τον ΠΑΟ στην Σαραγώσα και το Τελ Αβιβ. Το 1997 μας βρήκε στο κέντρο της πόλης στην Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων με την σημαία του Ολυμπιακού να κυματίζει στην καρδιά της πόλης. Από τότε μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ.

Ο Σύνδεσμος Ρεθύμνου Θύρα 7 είναι ένα από τα πιο ενεργά σωματεία στο Ρέθυμνο με εκδηλώσεις, δεντροφυτεύσεις, τράπεζα αίματος (μπορείτε και εσείς από όπου είστε να δώσετε αίμα και να δηλώσετε ότι αφορά την τράπεζα αίματος του Συνδέσμου Θύρας 7 Ρεθύμου) και εράνους. Η βοήθεια στην ομάδα είναι ακόμα μεγαλύτερη και μαζί με την Θύρα 7 βρισκόμαστε παντού και πάντα να προστατεύουμε τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

παρουσία

Η παρουσία μας στην πόλη είναι καθολική. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων με αριθμό μελών που ξεπερνάνε τους 500 ενεργούς. Στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε παρεβρίσκονται διακεκριμένοι αθλητές του Ολυμπιακού και τοπικοί άρχοντες της πόλης μας. Είναι χαρακτηριστική η χοροεσπερίδα του 2005 με καλεσμένη την ομάδα Βόλλει των ανδρών και τους 1200 καλεσμένους που ήρθαν να θαυμάσουν το Ευρωπαικό Κύπελο που κατέκτησε η ομάδα μας την ίδια χρονιά αλλά το 1995 όπου διοργανώσαμε την μεγαλύτερη εκδήλωση της χρονιάς με 1400 άτομα και καλεσμένους πάνω από 22 άτομα από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού.

Στην Κρήτη είμαστε από τους ποιο δραστήριους συνδέσμους και πρωτοστατούμε στην διοργάνωση εκδρομών στην Ευρώπη. Ο σύνδεσμός μας οργάνωσε την αεροπορική και οδική εκδρομή στο Μονακό το 2004, Κύπρο με Μakabi Haifa, Μαδρίτη, 2007, Ρώμη 2007, για όλη την Κρήτη με την ναύλωση charter πτήσης από το Ηράκλειο.
Τα πανώ του Συνδέσμου Θύρας 7 Ρεθύμνου βρίσκονται σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του ποδοσφαίρου εντος και εκτος Ελλάδος και Ευρώπης, στο Μπάσκετ, Βόλλει, Πόλο αλλά και όλα τα σπουδαία γεγονότα.